Mons & co.

Friday, March 02, 2007



En liten oppdatering om Mons og hva han driver med. Som bildene viser elsker han bær! Her fortæres frosne bær rett fra frysern og de er litt kalde... Dessuten har han nettopp våknet fra siestaen sin. Frosne eller ei, bær går ned på høykant. For en stund siden fant jeg han på rommet sitt, i senga, sittende og gumle frosne bær som han hadde funnet i frysern... Sistnevnte er et problem; at han kommer seg inn i frysern! Og i dag kom han med glass og melkekartong selv... Så nå er ikke kjøleskapet trygt heller.

For en måneds tid siden tok vi han med til spesialist etter at han i flere måneder har hørt veldig dårlig. Vi merket det spesielt på at språket ble dårligere og at han sluttet å herme etter oss og tvn f.eks. Spesialisten ville se det litt an og vi har time 8. mars igjen. Men så skjedde det som bruker å skje når man endelig har knødd seg til doktorn: uka etter merket vi at han begynte å herme som besatt og nå er det ikke tvil, han hører igjen. Selvsagt ble han forkjøla igjen og potte tett for ei uke siden så det gjenstår å se om vi får problemene tilbake. Men vi krysser fingerene og håper vi slipper operasjon og dren i ørene.

Ellers har vi jo hatt besøk av fetter Joar og kusine Embla og det var stor stas! Etter besøket var han helt utslått og har vært syk siden...men nå (en uke etter) er han på bedringens veg. Pga. besøk og sykdom er det lenge siden han har vært i garderiet som vi bruker to formiddager i uka. Vi står i kø til barnehagedelen og til Svenska skolans bamseprogram, men det ser ut til å trekke i langdrag.

Mons kinesiske venn, Victor, flyttet i dag tilbake til England. Det var kjempesynd for nå begynte de å kunne leke litt med hverandre. Men det er ingenting å gjøre med det. Nå når Mons hører litt bedre håper vi han lærer litt fransk sånn at han kan finne nye venner.

Han er like glad i tvn som før, men vi har satt ganske strenge restriksjoner. Som så klart sprekker når han er syk...

1 Comments:

Blogger omgdeterlina said...

For en skjønning! Selv elsker jeg bær, så jeg skjønner ham godt :) Så hyggelig at du ville være med i giveawayen min! Dessverre ble det ikke deg som stakk av med premien denne gang, men tusen takk for deltakelsen likevel. God helg!

4:30 AM  

Post a Comment

<< Home